Waar wij mee werken

 

NAYO COLOR SYSTEM

De milde formule van deze verf is zonder ammoniak en PPD en beschermen de gezondheid van het haar en tasten de haarstructuur niet aan. Gegarandeert een perfecte dekking van grijs haar en diepe en glanzende kleurresultaten. Deze verf is op basis van ingrediënten uit de biologische landbouw*, zorgt voor een verdraaglijke kleuring. De combinatie van deze natuurlijke elementen met yoghurtextract maakt de kleurbehandeling tijdens de hele inwerktijd erg aangenaam.

• Gemakkelijk en snel aan te brengen
• Een buitengewoon resultaat
• Dekt grijs haar voor 100%
• Licht 4 tot 5 tinten op dankzij de superblondtinten
• Egale glans
• Buitengewoon lange houdbaarheid

WETENSCHAP EN NATUUR
Actyva gebruikt meer dan 40 natuurlijke ingrediënten die in synergie werken met de nieuwste vindingen van het cosmetisch onderzoek.

SCHOONHEID EN WELZIJN
Onze professionele behandelingen zijn dan ook ontwikkeld om de schoonheid van het haar te verbeteren en de gezondheid van de hoofdhuid te handhaven.

ONMIDDELLIJKE EFFICIËNTIE
De Actyva-producten zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geformuleerd en garanderen onmiddellijk zichtbare resultaten.

MADE IN ITALY
Actyva is een lijn die in Italië is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

 

LOOkX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-up merken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.
LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

 

 

 

 

 

Volume, krullen, gladheid, glans… De kunst van het stylen betekent bij L’Oréal Professionnel 100% fashion en een salon geïnspireerde toolbox van ongeëvenaarde formules en texturen om oneindig veel looks mee te creëren. Met iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, getest in de meest extreme backstage momenten tijdens fashion week, willen we artistieke hair artists in staat stellen om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in hun salon te implementeren. Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg en geven elke dag weer een professioneel resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Metzstyle webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel