Webshop

Welkom in onze webshop. Via deze weg kunnen jullie vanaf nu je favoriete producten bestellen. Vragen? Of advies nodig bij de keuze van een product? Wij helpen graag! Vul het contactformulier in of mail naar metzstyle@hotmail.com

Team Metzstyle

 

 

Kemon

Actyva

WETENSCHAP EN NATUUR
Actyva gebruikt meer dan 40 natuurlijke ingrediënten die in synergie werken met de nieuwste vindingen van het cosmetisch onderzoek.

SCHOONHEID EN WELZIJN
Onze professionele behandelingen zijn dan ook ontwikkeld om de schoonheid van het haar te verbeteren en de gezondheid van de hoofdhuid te handhaven.

ONMIDDELLIJKE EFFICIËNTIE
De Actyva-producten zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geformuleerd en garanderen onmiddellijk zichtbare resultaten.

MADE IN ITALY
Actyva is een lijn die in Italië is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

 


 

Volume, krullen, gladheid, glans… De kunst van het stylen betekent bij L’Oréal Professionnel 100% fashion en een salon geïnspireerde toolbox van ongeëvenaarde formules en texturen om oneindig veel looks mee te creëren. Met iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, getest in de meest extreme backstage momenten tijdens fashion week, willen we artistieke hair artists in staat stellen om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in hun salon te implementeren. Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg en geven elke dag weer een professioneel resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Metzstyle webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel